home
home
home

Nieuws

Vierdaagses + bijeenkomst

27 juli - De eerste weken van juli staan traditioneel in het teken van de Apeldoornse vierdaagse en de 4daagse van Nijmegen. Zoals elk jaar lopen heel wat leden een van deze vierdaagses en een enkeling zelfs beide. Deze vierdaagses worden ondersteund door een aantal leden welke de wandelaars ondersteunen met een hapje en drankje. In Nijmegen stonden Betty, Corry en Wim aan de zijkant. Voor Jan en Henny was het de 20e keer dat zij Apeldoorn ondersteunden maar was dit tevens was de laatste keer. Hierbij werd stilgestaan tijdens de, nu wel traditionele, bijeenkomst in 'Het Wandelhonk' waar alle wandelaars en ondersteuners in het zonnetje gezet. Tijdens de vierdaagses en de bijeenkomst zijn foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Trainingstocht Vierdaagses, Zwolle

12 mei - De derde trainingstocht voor de vierdaagses bracht 19 wandelaars op de been welke om 08.00 vertrokken vanuit 'Het Wandelhonk' om 33,5 km te gaan lopen. Het was een goede training om te trainen onder warme omstandigheden. Rini had wederom een nieuwe mooie route gemaakt welke ons naar Wapenveld bracht. In Wapenveld aangekomen was de rust bij de Molen. Na de rust richting de IJssel om vervolgens via de bossen richting Hattemerbroek te gaan. Via de oude IJsselbrug weer richting 'Het Wandelhonk'. Ook nu was de verzorging door Ida, Femmie en Bettie weer perfect. Dank!. De volgende trainingstocht staat gepland op 9 juni en is 40 km. . Tijdens deze tocht zijn ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Bos- en Weidetocht, Dalfsen

14 april - Traditioneel is de tocht in april naar Dalfsen van onze eigen Z.W.V. De wandelaars van de wsv Wipstrikkwartier starten op de verschillende afstanden varierend van 5 t/m 40 km. Misschien werd de zon gemist maar het was prima wandelweer en kon er genoten worden van nieuwe routes rondom Dalfsen. Deze routes vielen bij veel wandelaars in goede aarde. Zo werden er weer nieuwe stukken gelopen waar men nog niet eerder was geweest. Vandaag waren er al vrijwilligers van onze vereniging bezig met route uitzetten, helpen bij de organisatie etc maar op de zondag zijn we sterk vertegenwoordigd om het evenement in goede banen te laten lijden. Hier is veel waardering voor van de wandelaars.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto