home
home
home

Nieuws

Ronde van Warnsveld, Warnsveld

10 augustus - In de plaatst waar men het record van warmste plaatst in Nederland afgelopen zomer is kwijtgeraakt stond voor de vereniging de eerste tocht op het programma na de Zomervakantie. Na eerst van bus gewisseld te zijn, aangezien de eerste bus te klein was, vertrokken we vanuit Zwolle en kwamen we aan in Warnsveld waar de deelnemers aan een gevarieerde wandeltocht deelnamen. Variatie is zowel route als in weer. Van volle zon tot een pittige regenbui en van bos tot mooie vergezichten over weilanden. Toen iedereen om half 4 weer binnen was, sommige net op tijd, vertrok de bus weer naar Zwolle. Tijdens de tocht zijn er ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Afsluiting vierdaagse Apeldoorn en 4daagse Nijmegen

21 juli - Vandaag stond de afsluiting van beide vierdaagses op het programma. Bijna iedereen die een of beide vierdaagses had gelopen was aanwezig met of zonder aanhang. Na ontvangst met koffie/thee en een chocoladeflik nam de voorzitter van de Wipstrikkwartier het woord om de deelnemers in het zonnetje te zetten. Speciaal woord was er voor de leden welke voor de 10e, 25e of zelfs de 40e keer de 4daagse hadden gelopen. Na afloop van de toespraak werd er de traditionele groepfoto gemaakt waarna iedereen nog gezellig bleef hangen in "Het Wandelhonk' om de vele verhalen aan te horen of te delen. Tevens was er een diashow te zien met alle ervaringen welke de deelnemers op de gevoelige plaat hadden vastgelegd. Deze foto's + foto's van de afsluiting zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Trainingstocht 4daagse (rondje Hasselt)

1 juni - Van de korte afstanden hebben we afscheid genomen als voorbereiding voor de 4daagse. Vandaag stonden de 30 en 40 km op het programma. Rondje Hasselt had Rini uitgezet. 20 wandelaars trokken de wandelschoenen aan voor wat een warme tocht zou gaan worden. In de ochtend waren de temperaturen prima maar aan het einde van de toch hadden menigeen last van de warmte wat echter een prima training is aangezien de temperaturen in Juli meestal ook hoog zijn. Het rondje Hasselt ontving echter alleen maar positieve reactie's temeer vanwege de perfecte verzorging vooraf, tijdens en na de tocht van Ida, Femmie en Betty. TOP!. Tijdens de tocht zijn er ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto