home
home
home

Nieuws

Bos- en Weidetocht, Dalfsen

14 april - Traditioneel is de tocht in april naar Dalfsen van onze eigen Z.W.V. De wandelaars van de wsv Wipstrikkwartier starten op de verschillende afstanden varierend van 5 t/m 40 km. Misschien werd de zon gemist maar het was prima wandelweer en kon er genoten worden van nieuwe routes rondom Dalfsen. Deze routes vielen bij veel wandelaars in goede aarde. Zo werden er weer nieuwe stukken gelopen waar men nog niet eerder was geweest. Vandaag waren er al vrijwilligers van onze vereniging bezig met route uitzetten, helpen bij de organisatie etc maar op de zondag zijn we sterk vertegenwoordigd om het evenement in goede banen te laten lijden. Hier is veel waardering voor van de wandelaars.

Trainingstocht Vierdaagses, Zwolle

24 februari - De eerste trainingstocht voor de vierdaagses bracht 20 wandelaars op de been welke om 09.00 vertrokken vanuit 'Het Wandelhonk' om 10/15 of 20 km te gaan lopen. Het was schitterend weer waarbij de temperatuur nauwelijks boven het vriespunt kwam maar de zon voluit scheen. De route bracht de wandelaars via de dijk richting Hasselt naar Stadshagen waar de rust was. Na de rust richting Westenholte waarna men weer eindigde in 'Het Wandelhonk'. Hier werd nagenoten onder het genot van een drankje en een pannenkoek. De volgende trainingstocht staat gepland op 18 maart en is 10/15/20 of 25 km. . Tijdens deze tocht zijn ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Peperbuswandeltocht, Zwolle

17 februari - De eerste wandeltocht in Zwolle is standaard de Peperbuswandeltocht. In de ochtend was het nog lekker fris maar dat kon menig wandelaar niet weerhouden om de wandelschoenen aan te trekken en te gaan genieten van mooi weer en een mooie omgeving. De eerste leden vertrokken al om 08.00 uur op de 30 km maar de meeste leden verzamelden zich om 09.45 uur in 'Het Wandelhonk' om 10.00 uur te vertrekken op de verschillende afstanden. Zoals gezegd was het heerlijk wandelweer en kon men terugkijken op een geslaagde wandeldag. Tijdens deze tocht zijn ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto