home
home
home

Nieuws

Blauwvingerwandeltocht, Zwolle

3 november - Het weekend van 2 en 3 november stond in het teken van de blauwvingerwandeltocht. Op zaterdag liepen leden de tocht in Zwolle en op zondag waren veel leden actief in de ondersteuning zodat het evenement soepel verloopt. Terug naar de zaterdag, het weer was buiten een aantal pittge buien prima zodat de wandelaars konden genieten van de herfstpracht en de binnenstad van Zwolle. Buiten de tocht waren ook leden actief als opruimploeg van vuil langs de uiterwaarden. Door dit te doen heeft de vereniging niet alleen bijgedragen aan een schoon milieu maar ook werd de kas een beetje gespekt. Dank voor deze vrijwilligers welke de uitwaarden weer een stukje schoner hebben gemaakt. Tijdens de tocht zijn er ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Najaarwandelweekend, Austerlitz

5 oktober - Na een week met slecht weer en veel regen braken zaterdag de opklaringen door en vertrok een volle bus met wandelaars richting Austerlitz voor de Najaarwandelweekend. Na de gebruikelijke koffie en thee bij aankomst vetrokken de leden op de verschillende afstanden. De organisatie kan de naam van de tocht beter veranderen in paddenstoelentocht. Wat hebben de wandelaars veel soorten gezien. Dit bewijst dat ook dit jaargetijde schitterend kan zijn. Het bewijs ziet u in het fotoalbum. De route verliep vanzelf sprekend langs de naald van Austerlitz en kon men na afloop terugkijken een mooie tocht met een schitterende natuur. Tijdens de tocht zijn er ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Ronde van Warnsveld, Warnsveld

10 augustus - In de plaatst waar men het record van warmste plaatst in Nederland afgelopen zomer is kwijtgeraakt stond voor de vereniging de eerste tocht op het programma na de Zomervakantie. Na eerst van bus gewisseld te zijn, aangezien de eerste bus te klein was, vertrokken we vanuit Zwolle en kwamen we aan in Warnsveld waar de deelnemers aan een gevarieerde wandeltocht deelnamen. Variatie is zowel route als in weer. Van volle zon tot een pittige regenbui en van bos tot mooie vergezichten over weilanden. Toen iedereen om half 4 weer binnen was, sommige net op tijd, vertrok de bus weer naar Zwolle. Tijdens de tocht zijn er ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto