home
home
home

Nieuws

Afsluiting vierdaagse Apeldoorn en 4daagse Nijmegen

21 juli - Vandaag stond de afsluiting van beide vierdaagses op het programma. Bijna iedereen die een of beide vierdaagses had gelopen was aanwezig met of zonder aanhang. Na ontvangst met koffie/thee en een chocoladeflik nam de voorzitter van de Wipstrikkwartier het woord om de deelnemers in het zonnetje te zetten. Speciaal woord was er voor de leden welke voor de 10e, 25e of zelfs de 40e keer de 4daagse hadden gelopen. Na afloop van de toespraak werd er de traditionele groepfoto gemaakt waarna iedereen nog gezellig bleef hangen in "Het Wandelhonk' om de vele verhalen aan te horen of te delen. Tevens was er een diashow te zien met alle ervaringen welke de deelnemers op de gevoelige plaat hadden vastgelegd. Deze foto's + foto's van de afsluiting zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Trainingstocht 4daagse (rondje Hasselt)

1 juni - Van de korte afstanden hebben we afscheid genomen als voorbereiding voor de 4daagse. Vandaag stonden de 30 en 40 km op het programma. Rondje Hasselt had Rini uitgezet. 20 wandelaars trokken de wandelschoenen aan voor wat een warme tocht zou gaan worden. In de ochtend waren de temperaturen prima maar aan het einde van de toch hadden menigeen last van de warmte wat echter een prima training is aangezien de temperaturen in Juli meestal ook hoog zijn. Het rondje Hasselt ontving echter alleen maar positieve reactie's temeer vanwege de perfecte verzorging vooraf, tijdens en na de tocht van Ida, Femmie en Betty. TOP!. Tijdens de tocht zijn er ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Montferlandse Lentetocht, Beek

4 mei - Een kleine 60 leden vertrokken naar Beek onder bijna wintersomstandigheden. Het voorjaar lijkt ver weg gezien de temperaturen en de buien met hagel welke de wandelaars onderweg trotseerden. Maar tussen door kon er ook heerlijk worden genoten van het zonnetje en de vergezichten die zich aanboden. De tocht was opgedeeld in verschillende route's waardoor bijna elke wandelaar kon kiezen welke route hij of zij wilde lopen. Sommige routes liepen rond beek de andere weer door de heuvels ten zuiden van beek. Na afloop kon er bij de tent buiten genoten worden van een warme kop koffie of een drankje. Waar iedereen het mee eens was dat iedereen het een mooie tocht vond. Rond 17.00 uur was iedereen weer afgezet op een van de opstapplaatsen in Zwolle. Tijdens de tocht zijn er ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto