home
home
home

Nieuws

Lichtjestocht, Zwolle

9 december - In clubblad nr 1 van 2018 werd er geopperd om, na ervaringen tijdens de lightwalk in Amsterdam, zo'n dergelijke tocht ook in Zwolle te organiseren. Deze bal is opgenomen met als resultaat dat 88 personen om 17.00 uur vertrokken voor een tocht door schitterend verlicht Zwolle. De tocht voerde langs verschillende lichtobjecten varierend van (open) bollen, verschillende soorten sneeuwpoppen, de kerstman, hartjes, herten op het grote plein en nog veel meer. Onderweg werd men nog getrakkeerd op warme chocolademelk met iets lekkers erbij. Bij terugkomst kregen alle wandelaars ook nog een drankje, een kop snert en een stuk roggebrood. Na afloop waren er alleen maar positieve verhalen te horen ondanks een kleine regenbui. Dank aan alle organisatoren welke dit evenement voor het eerst hebben georganiseerd. Tijdens de tocht zijn er foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Blauwvingerwandeltocht

4 november - Op zaterdag 3 november stond de blauwvingerwandeltocht in ons eigen Zwolle op het programma. Ondanks een frisse start in de ochtend was het heerlijk wandelweer op beide wandeldagen. Op zaterdag liepen vele leden een tocht langs het zwartewater richting de wijk AA-landen waar de route omheen was gemaakt. Op zondag liepen wederom vele leden maar waren ook leden bezig rondom de organisatie van de tocht. Bijvoorbeeld bij het uitzetten en controleren van de routes, het opvangen van auto's bij de parkeerplaatsen, de bardienst en ga zo maar door. Zonder deze vrijwilligers kan een wandeltocht niet meer bestaan en gelukkig dragen veel leden hun steentje bij. TOP!. Tijdens de tocht zijn er foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Juttertocht - Den Helder

29 september - Vanwege de reisafstand vertrok de bus een uur eerder dan normaal maar ook nu zat de bus goed gevuld om richting Den Helder te gaan voor de Juttertocht. Aangekomen op locatie hadden we het startbureau helemaal voor ons zelf zodat de koffie en thee snel goed smaakten. Rond 11 uur vertrokken de mensen op de verschillende afstanden. De bewijzering viel tegen zodat je goed moest lezen wat er op de routebrief stond. Een aantal is dit helaas niet gelukt zodat deze via verschillende wegen weer terugkwamen op de startlocatie. Ondanks deze onvolkomendheid was iedereen zeer enthousiast over de route en vertrek de bus om kwart voor 4 weer richting Zwolle. Tijdens de tocht zijn er foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto