home
home
home

Nieuws

Blauwvingerwandeltocht

4 november - Op zaterdag 3 november stond de blauwvingerwandeltocht in ons eigen Zwolle op het programma. Ondanks een frisse start in de ochtend was het heerlijk wandelweer op beide wandeldagen. Op zaterdag liepen vele leden een tocht langs het zwartewater richting de wijk AA-landen waar de route omheen was gemaakt. Op zondag liepen wederom vele leden maar waren ook leden bezig rondom de organisatie van de tocht. Bijvoorbeeld bij het uitzetten en controleren van de routes, het opvangen van auto's bij de parkeerplaatsen, de bardienst en ga zo maar door. Zonder deze vrijwilligers kan een wandeltocht niet meer bestaan en gelukkig dragen veel leden hun steentje bij. TOP!. Tijdens de tocht zijn er foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Juttertocht - Den Helder

29 september - Vanwege de reisafstand vertrok de bus een uur eerder dan normaal maar ook nu zat de bus goed gevuld om richting Den Helder te gaan voor de Juttertocht. Aangekomen op locatie hadden we het startbureau helemaal voor ons zelf zodat de koffie en thee snel goed smaakten. Rond 11 uur vertrokken de mensen op de verschillende afstanden. De bewijzering viel tegen zodat je goed moest lezen wat er op de routebrief stond. Een aantal is dit helaas niet gelukt zodat deze via verschillende wegen weer terugkwamen op de startlocatie. Ondanks deze onvolkomendheid was iedereen zeer enthousiast over de route en vertrek de bus om kwart voor 4 weer richting Zwolle. Tijdens de tocht zijn er foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Vierdaagses + bijeenkomst

27 juli - De eerste weken van juli staan traditioneel in het teken van de Apeldoornse vierdaagse en de 4daagse van Nijmegen. Zoals elk jaar lopen heel wat leden een van deze vierdaagses en een enkeling zelfs beide. Deze vierdaagses worden ondersteund door een aantal leden welke de wandelaars ondersteunen met een hapje en drankje. In Nijmegen stonden Betty, Corry en Wim aan de zijkant. Voor Jan en Henny was het de 20e keer dat zij Apeldoorn ondersteunden maar was dit tevens was de laatste keer. Hierbij werd stilgestaan tijdens de, nu wel traditionele, bijeenkomst in 'Het Wandelhonk' waar alle wandelaars en ondersteuners in het zonnetje gezet. Tijdens de vierdaagses en de bijeenkomst zijn foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto